Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Herczi #4364 üzenetére

    Engem nem igazán az érdekel, hogy szabdalós legyen, meg a pörgősség se lényeges. Nem ezek teszik számomra izgalmassá. Az emberek közti kapcsolatok, a jellemfejlődések, az izgalmas hangulat. Ezek a dolgok érdekelnek engem. Most felhozok egy filmet példának, az Oldboy-t. Igaz, hogy a film eléggé pörög, de nem ez a lényeg. Olyan jellemábrázolása és története van a filmnek, hogy az eszem megállt tőle.
    Tehát ha a Claymore csak egy kis kaszabolást tud nyújtani, akkor nem igazán érdekelni. Viszont ha van benne komoly jellemfejlődés és van némi szikra a kiscsávó meg Claire között, akkor tuti érdekel a történet. :)
    Hikaru no Go mellett nagyon komoly érvelés kell elhangozzon, hogy én azt megnézzem. :D
    Utawarerumo és wolf's rain nekem túlságosan olyan szép történetű fantasy-nak tűnnek, és ez a kategória nekem nagyon nem tetszik.
    A Tenge Toppa Guren Lagan még mindig érdekel. :)
    Code Geass-al nem igazán tudom, hogy mi a problémám. Nem akarok pélóbarnabás lenni, de egyszerűen nem jött át nekem ez birodalom elleni összeesküvős, bishounen-es dolog. Azok a fordulatok, amik megtalálhatóak benne, azok számomra teljesen érdektelenek.
    Mondjuk ha jobban belegondolok, akkor eddig alig volt olyan anime, aminek maga lényege tetszett volna. Pl ott van a Black Lagoon, aminek nincs is rendes története, csak minden részben más dolog van, de mégis top10-es nálam. Úgy igazán eddig az Elfen Lied meg a Welcome to the N.H.K. jött be történetileg. Tehát általában inkább az animek hangulata tetszik meg és úgy döntöm el, hogy milyen is volt.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák