Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz bandiras2 #47899 üzenetére

    Én azért ilyen mélységekbe nem megyek bele, kivel milyen lenne az életem, vagy Nairyuki élete. Utóbbiba főleg, az az ő baja. :DDD
    Számomra Uruka volt a kedvenc, nagyrészt mert ő érdemelte meg leginkább. Kezdetektől szerelmes volt bele, szóval kijárt neki.
    Kominami is kedvenc volt, bár tényleg fárasztó az élcelődése. Jah, és a Don't bully me Nagatoro-t szeretem, már várom anime-t. ;]
    Furuhasi és a Kirisu-sensei is szimpi, de őket már nehezen tudtam romantikus szállal a főszereplő mellé állítani őszinte mosollyal. Nem is véletlen utóbbinál, hogy betoltak egy időugrást.
    Ogata pedig nem jött be, kész. Ez a nem érti a szerelmet, de szerelmes bele számomra érdektelen volt teljesen. Az ő sztori lezárása is olyan meh volt.
    Így hogy mindenki megkapja a lezárását, a rajongók elégedettek lehetnek. Olyan szinten nem pörgök rá, hogy egyik-másik mellett élesen kardoskodjak, de véleményem van. Mindegyiküknek megvolt a maga bája, egyikük se zavart.

    Jah, és ott van ugye a 5-toubun no Hanayome, annak a végét és választását alulmúlni nehezen lehet. :DDD

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák