Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Kumo Desu ga, Nani ka? - So I'm a Spider, So What?

    Ez az anime teljesen kikészített. Egy teljesen ötletes, kiváló alapanyag, érdekes sztoriból sikerült egy totál katyvaszt csinálni. Nem olvastam az eredeti light novel-t, így nem tudom ahhoz mennyire hű, de azt olvastam, hogy a sztori vezetése nagyon eltér. Itt ugyanis párhuzamosan viszi a történetet két szálon, ami lehet én vagyok figyelmetlen, de nagyon zavarossá tette az egészet. Emellett a CGI is nagyon erősen túl volt tolva, egyes jeleneteknél már azt hittem mindjárt megkapom az irányítást, gyenge videójáték adaptáció színvonalat hozott. Ezt az utolsó részekre tetőzték borzalmas csata jelenetekkel ahol konkrét harcokat vágtak össze-vissza, azt se tudva mi történik. Minden pénteken néztem, bár csak délután/este hazaérve futottam bele, hogy van új rész. De tegnap már reggel eszembe jutott, és vártam az utolsó részt... ami elmaradt. Én nem tudom milyen minőségben oldották meg a végét, de az eddigi epizódokat volt pofájuk úgy kiadni, itt viszont gyártási nehézségekre hivatkozva határozatlan ideig elhalasztották a vetítést, akkor el se merem képzelni. Aztán ki tudja meddig kell várjak rá, de nekem hatalmas csalódás volt a megvalósítása ennek az anime-nak.
    Ez az első anime amit teljes egészében az azt készítő stúdió inkompetenciája, trehánysága, túltolt CGI használata miatt kell lepontoznom. Nem kell ismernem az alapművet hogy lássam, itt teljesen rosszul oldották meg a sztori adaptálását is. Borzalom, pedig élvezetes is lehetett volna.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák