Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    válasz Aljasvip #50777 üzenetére

    A lista forrását illetően azokat ott én magam már mind néztem, és végig néztem, azért tudom, hogy végig lehet nézni őket. Megütik legalább az alsó limitet.

    Mint írtam, vegyes felvágott. Az említett 3 inkább érzelmes / romantikus szálakkal van tele, de ha valaki "isekai"-t keres, aztán mégis a Lycoris-szöszi bűvöli el, nos, akkor nem árt egy széles spektrumú termék minta, hogy jelezze, abból mi tetszik neki, aztán pontosabban tudunk javasolni.

    @SQX_Barto:

    Idősebb korosztályból ha tetszett a Lycoris, és beleragadtál a Bookworm-be, vélhetően a cukibban rajzolt és kifinomultabb sztorik a kedvencek. Becsülhetően ezek fognak tetszeni a listáról:

    Toradora!
    Spice And Wolf
    No Game No Life
    The Executioner and Her Way of Life

    A Toradora a saját műfajában unikum-minőség, a többi inkább csak átlag feletti. A lista tételeiről megjegyezném, hogy egyik sem klasszikus "isekai". A klasszikus "isekai" pont az olyan borzalmak, mint a "Date a Live" :D De az eddigi 2 visszajelzett tetszés alapján akkor azt, és egy csomó mást a listáról már nem javasolnék. Ha nem csak a cuki rajzolás a kedvenc, hanem tetszik mellé a karakter-dráma, akkor még tudom ezeket javasolni "talán" kategóriában:

    The Fruit of Grisaia
    Haganai: I don't have many friends
    This Ugly Yet Beautiful World

    A Haganai egy kicsit unalmasan indul 1-2 részt túl kell élni az elején, mire érdekesebb lesz. De aztán egész laza szórakozás, ahogy veszekszenek a csajok, és az érzelmi csatározások nagyon másképpen végződnek, mint kezdődnek. Viszont spoilert nem írok. A Beautiful World egy kicsit gyengébb minőségű hibrid romantikus sztori, de szerintem még limit fölött van. A Grisaia inkább személyes karakter dráma. Ahogy bemutatja a szereplőket, akadnak benne meglepetés-leckék az élettől bőségesen. Félúton keverék sztori a "beteg" történetek felé. Ügyes hibridnek mondanám. Talán még nem unikum-minőség, de már a ritkábbak egyike. Aztán ugye a "beteg" sztorik kinek mennyire tetszenek, a Redo of a Healer-hez még hasonló:

    Munou na Nana

    De ha töményen kell valami lelki dráma:

    Puella Magi Madoka Magica

    A Madoka a saját műfajában unikum-minőség.

    Apropó Diablo2 függés nekem is adva van, azért nézek kevesebb animét mostanában :D A fentiek olyan javaslatok, amik kedvéért én félre raktam a Baal runokat, és inkább azokat néztem. Azt jelenti nálam a "megüti a limitet".

    Ja igen, legalább az angol feliratoknak mennie kell, magyar feliratok kb semmihez sincsenek. De aki 40+, és Diablo-zik, tuti jsp-n tölti az ideje nagy részét fg-vel kereskedni, és az angol vélhetően nem probléma.

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák