Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Ma zártam a nyári szezont, és az ősziből is mindegyikből befutott már az első rész (valamelyikből már a harmadik is) amit terveztem nézni. Ezek vannak jelenleg a listámon az őszi felhozatalból:

    Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!
    Az első rész alapján lényegében semmit nem tudunk még elmondani róla, mivel kvázi prologue volt az epizód. Főhősünk nem akar se hős, se gonosztevő lenni, az árnyak között mozogva akarja véghez vinni céljait és irányítani. Erre pedig lehetősége is támad egy isekai környezetben. Eddigi előzetesek és az első rész végi minimális betekintés alapján lehet benne potenciál, bár a nemek aránya eléggé el lett tolva: férfi főhős, és minden társa, mellékszereplő egy csinos hölgy.
    Nekem elsőre a Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei suru ugrik be róla, azt szerettem, szóval ha csak megközelíti nem lesz gond.

    Tensei Shitara Ken Deshita
    A kardos isekai ahogy már szó volt róla. Főhősünk egy fantasy világban éled újjá, de nem egy harcosként, a világ megmentőjeként, hanem egy kardként. Erős, intelligens kard, aki képes magától is fejlődni. Első részben találkozik is egy cicalánnyal, aki a forgatója lesz. Már van második rész is, és ez alapján szezon kedvenc is lehet. Van humor, akció, kis mélység is, és a hölgy is aranyos.

    Mairimashita! Iruma-kun 3
    A harmadik évad, erről felesleges többet írni, aki eddigi két évadot szerette ezt is fogja.

    Akuyaku Reijo nano de Last Boss wo Kattemimashita
    Sablon otome isekai, a főhősnő a kedvenc otome játékának világában születik újjá, de a történet női gonoszának bőrében. Amiben eltér sok más hasonló műtől, hogy itt hősnőnk úgy próbálja megakadályozni vesztét, hogy a játék potenciális főellenfelének kegyeibe próbál férkőzni. Két rész már kinn, ez is jónak tűnik eddig. Második rész azért sejtet valamit, hogy talán nem lesz annyira habos-babos, és lesz talán izgibb, sötétebb része is.

    Uzaki-chan wa Asobitai! Double
    Ez is folytatás, második évad.

    SPY×FAMILY Part 2
    Ugyanez, bár ez az első évad második fele, ha pontosak akarunk lenni.

    Fuufu Ijou, Koibito Miman.
    Egy ilyet is mindig fel kell venni a listára, nagyon színes, de érdekes alapkoncepcióval. Főhős párosunk egy olyan középiskolába jár ahol kötelező jelleggel kell házastársként élniük kiválasztott párjukkal. Természetesen nem a terveik szerint alakulnak a dolgok, a csendes, nyomi népszerűtlen srác gyerekkori barátja és szerelme helyett a népszerű, csinos gal lánnyal kerül össze, aki viszont a legnépszerűbb sráccal akart volna együtt élni. Ami még nehezíti dolgukat, hogy mindkettejük kiszemeltje a másikéval került össze (a gyerekkori barát a népszerű sráccal). Szerencsére lehetőségük van arra, hogy ha "A" osztályzatot elérik (valódi, minta házastársként tudnak együtt élni) akkor egy másik párossal egyhangúlag megegyezve párt cseréljenek. Az első rész ad reményre, de egyben aggodalomra is okot. A főhős srác tipikus hárem progotonista (úristen egy lány, úristen mellek, a szerelmem másra mosolygott most egy napig depis leszek :U ), bár bízok a fejlődésében. A többi szereplő még hagyján, bár elég sablon szagú a sztori. Meglátjuk.

    A beosztása ezeknek elég hektikus lett, előző évadban szinte minden napra jutott valami, de most:
    szerda 2 sorozat
    szombat 4 sorozat
    vasárnap 1 sorozat
    Többi napra semmi, hacsak nem maradok le, de a hétvégiekre ugye mindig jut idő, nyeh... :DDD

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák