Új hozzászólás Aktív témák

  • Farkassacred

    őstag

    Ilyen erős szezonunk mint most, már rég volt nagyon. Ha egy szóval kéne jellemeznem a látottakat, akkor hirtelen csak ez jutna eszembe: Hűha :Y
    Kaptunk egy friss pontszám bajnok animét, az Oshi no Ko-t, aki a tavaszi szezon ékköve eddig. Remélem, hogy a 4 rész hosszú kezdés után nem laposodik majd el a sztori, mert jobban indult szerintem, mint az Erased, aki pedig valszeg a műfaj atyja.
    Ezen a csodán kívül történt valami más elképesztő dolog is. 2 isekai/varázslós anime is megtetszett a szezonban, ilyenre utoljára nem is tudom mikor volt példa.. A Dead Mount Death Play és a Mashle. Az utóbbi szerintem végig hozza majd a jó formáját, de a Death Play-nél úgy érzem, hogy semmi se biztos.. :DDD De ígéretesen kezdett mindkettő tényleg, viszont mögöttük hullottak ám ezerszámmal az isekai csodák most is.
    Sci-fi vonalon is végre kaptunk valami falánkságot, a Tengoku Daimakyou-t. Igazi csemege eddig, kíváncsisággal várom a történéseket hétről hétre. De van egy irtózat chill slice of life sorozatunk is a felhozatalban, a Kimi wa Houkago Insomnia. A hangulata miatt nekem már most a legjobb slice of life sorozatok között van, csalódás itt tuti nem lesz.
    Amolyan shoujo féle remek is akad most a kínálatban, mégpedig a Skip to Loafer. Őt a Yesterday című anime filmhez tudnám hasonlítani, eddig nagyon tetszik a hangulata.
    Egy érdekes krimink is van még, a My Home Hero. Egy kicsit ugyan merész az eddig látottak alapján, de bármi jó kisülhet belőle.
    A Jigokuraku is elkezdtem, és érdekesnek tűnt az is, bár kedvenc eddig nem lett belőle. Így maradt a lista aljára, ahogy a Yamada-kun to Lv999 és a Boku no Kokoro no Yabai Yatsu is. Talán a végére ők is emlékezetesek maradnak, meglátjuk.

    Színes animék ezek most nagyon, mindenféle műfajban, átlagosban ritkában. Van mit nézni és van min csodálkozni is szerencsére.

Új hozzászólás Aktív témák