Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    válasz Farkassacred #51945 üzenetére

    Atis szerintem arra gondolt, hog az első 20 perc majdhogynem kritikán aluli. Nálam egyébként az a "megállapítás" verte ki a biztosítékot, hogy a hazugság a legtökéletesebb szerelem. Az az anime egy pszichopata-reklám. De legalább lenne normálisan militáris, mint a talentless Nana volt. Viszont nem az. És így stilisztikailag szét van csúszva. Az az, amit én nagyon bénának vélek.

    Legjobb tippem, hogy annak az animének a készítője vak tyúk is talál szemet alapon összeollózott össze nem tartozó részeket, és dobott egy ilyen futószalag-animét. Ergo stílusra nálam nulla pont. A rajzolása az egyetlen. De az önmagában nem visz el egy animét.

    Az egyetlen esélye annak az animének második részben valami nagyon extrém lélekvándorlási sztorival folytatni, amit tudatosan használtak fel eddig be nem mutatkozott szereplők. De nagyjából az az egyetlen, ami mentheti a sztorit. Majd az idő úgyis hamar megmondja.

    Ha még +2 részen keresztül semmi nagy dobás nem érkezik, szerintem rá fogsz unni te is. És majd utána kérdezem meg tőled, hogy na, mostanra mi a véleményed? :) Jegyezd fel ezt a kérdést most, és majd 3 hét múlva emlékezz rá.

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák