Új hozzászólás Aktív témák

  • etomcat

    tag

    válasz coco2 #52115 üzenetére

    > első részébe néztem bele. Tsundere kéjgyilkos

    Bokuyaba 1. részében a törpe a könyvtárban egyedül találja a modell csajt, jó alkalom végezni vele. Elő is kapja a zsebéből a parkettavágót - aztán odaadja neki, mert a lány otthon hagyta az ollóját és kézzel próbál félbe tépni (csekély sikerrel) egy nagy rajzlapot, amire kiselőadást kéne rajzolnia (ha nem lenne dislexiás). Innentől a "yandere" szál kb. el van felejtve.

    2. részben egy másik srác üzenetet akar eljuttatni a csajnak, a törpe meg azt képzeli, hogy malacság van benne - úgyhogy elvállalja a kézbesítést, de kicseréli a papírt egy rajzra, amit a light novel ötletének hősnőjéről csinált (aki tuti nem hasonlít senkire...)

    3. rész végére a törpe már konkrétan a lány ágya alatt hüppög, hogy ő szerelmes, de úgysincs esélye és akkor kiesik a lány zsebéből a 2. részben említett rajzocska, BKV-bérlet tokba bekeretezve...

    Onnantől megy a dere-dere mázsaszámra. A lány bögyös, magas, buta és zabál, a srác girhes, okos és súlyosan antiszociális. Őket kell összeboronálni és amitől sikeres lett a történet, hogy Norio ezt fokozatosan tudta megoldani, a lúzer csak lassan alakul át férfivé (még a 11. részben is kapucnis, maszkos zaklató szerelésben megy randira). Ráadásul kezdettől jó kémiája van a párocskának és elsütnek buja poénokat is. Plusz az anime hangsávját (BGM/OST) dicsérik, valami neves komponista csinálja.

    Kérdés, minek kellett a kéjgyilkos szál? Nos a történet lényege, hogy a párocska rettentően odafigyel egymásra - ez pedig nem működne anélkül, hogy főleg a srác előtte kb. egy évig mindent kilesett és betanult a lányról, hogy el tudja kapni.

    > Fogalmam sincs, mit eszik rajta a nép.

    Ezen sokan törhetik a fejüket, mert már 3. héten utasította maga mögé az agyonpénzelt OshiNoKo-t, plusz a kínai disztribútortól kiszivárgott, hogy jóváhagyták a 2. évadot, manga elejétől újra kiadva +3 millió példányban, pletyka szerint musical is lesz.

    Egyébként ami érdekessé teszi, hogy sok-sok apró utalás van minden epizódban / fejezetben , amit meg kell figyelni és fejteni, hogy miért csinál valamit a srác és miért reagál úgy a lány. Pl. a betegség epizódban miért van a levél parallelogramma alakra összehajtva? Miért rázta a chipes zacskót a lány a mekiben és mitől hagyta abba a sírást a metróban?

Új hozzászólás Aktív témák