Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoo123

    senior tag

    válasz coco2 #52454 üzenetére

    "Ha esetleg valaki olvassa a musoku tensei light novel-t, kb hol tart most az anime feldolgozottság a light novel-hez képest?"

    Light Novel, volume 7: School Entry Chapter majdnem a legvégén.
    Összesen 25 Volume van, az első 23 rész feldolgozta volume 1-től volume 6-ig.

    A jelenlegi évad csigalassúsággal halad, a 0. rész egy melléktörténet, a depresszióból kilábalás/kalandozásra emlékszem a könyvből, de Sara ismeretlen szereplő, csak a Mangában szerepel, lehet hogy nem is a LN-t veszik alapul hanem a Mangát.

    Ha csak 12 rész lesz ebben az évadban akkor csak jobbára Slice of Life-ra számíthatunk, ha 24 rész lesz -és az unalmasabb részeket átugorják- akkor talán eljutunk a Bagarito kontinensre a labirintusba ahol lesz akció is bőven.

    100 rész biztos hogy nem lesz elég a 25 könyv feldolgozásához, hiszen több mint 7000 oldalról beszélünk!
    A 100. részre talán eljutunk oda ahol úgy igazán beindul a sztori, a történet bővelkedik még fordulatokban szóval öveket becsatolni!

    Én tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom hogy olvassa el a 25 kötetes Light Novelt, ilyen jól megírt érdekes, izgalmas, történettel, jól átgondolt és felépített világgal rendelkező, több dimenziós, valódi motivációval rendelkező karakterekben bővelkedő, Fantasy-t ritkán olvas az ember. Vetekszik a Gyűrűk Ura univerzumával, komolyan mondom: EZ EGY REMEKMŰ!
    Imádtam minden percét annak az 1 hónapnak amíg -munka mellett- végigolvastam, nagyszerű utazás volt.

    És a szerző még építi tovább az Univerzumot, a Mushoku Tensei (25 kötete) még csak az előzmény, a felvezetés ha úgy tetszik.

    [ Szerkesztve ]

    ''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

Új hozzászólás Aktív témák