Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Halii!

    Az van, hogy nemrég, megint elkapott az érzés, hogy néznék animét. És nagyon gondolkodtam, hogy mit. Gondolkodtam azon is nagyon, hogy írok ide, hogy ajánljatok valamit nekem. De igazából ötletem sem volt, hogy mit nézzek. Erre meg aztán lehetett volna bármit ajánlani. :)

    Így eszembe jutott, hogy kérdeztem én már itt ilyen kérdéseket korábban. Ezért elkezdtem visszaolvasni. És eddig "mentem vissza az időben": [link]

    Innen, az Ergo Proxy lett most a befutó. De, omg! Ez most rendesen leszívta az agyamat. :D És megmondom őszintén, nem is került be a kedvencek közé. Nem volt rossz, de valahogy nem erre vágytam. Filozófiai eszmefuttatás az ember és isten kapcsolatáról. Nem voltam erre felkészülve, és egyébként se szeretem a hit/teremtő/isten témákat.
    Persze igényes cucc, és valamennyire maradandó is lesz még nekem is.
    Kár már felróni ellene mert nem mai darab, de szerintem nem volt mindig szépen rajzolva. Még ha a stílusa tényleg egyedi és szép is.

    Most a tervek szerint egy kommerszebb, populárisabb darabbal fogok próbálkozni, a Demon Slayer-rel. :D
    Bár az előbb olvastam, hogy időközben lett a Psycho Pass-nak 3. évada? Kár, hogy alig emlékszem az első kettőre is már. Bár mint ha nem függtek volna össze.

    Van olyan anime ami egy űrhajón játszódik és érdemes megtekintésre? Nemrég ezen gondolkodtam. Amolyan Alien, Star Trek, Event Horizon szerűre gondoltam.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák