Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Space Battleship Yamato 2199

    Végig néztem. De nekem ez nagyon mellé ment. Nagyon untam.
    És meglepődve veszem tudomásul, hogy ez kult-animének számít?!
    Pedig azért én találtam bökkenőt benne bőven. Amik egyre jobban zökkentettek ki, és a végére már csak azt vártam, hogy vége legyen.

    Érdekes, hogy a történet van kiemelve mindenhol. Pedig szerintem annyira nem nagy szám. Vannak benne jó ötletek, de vannak benne olyan értelmetlen történések, hogy csak pislogtam. Majd végül a fő szál is eléggé latymatagul fut ki az utolsó részekre. Engem nagyon ki tud billenteni egy-két logikátlan dolog. És sajnos itt kétszer is úgy gördül előre a történet, amit nehezemre esett elfogadni. Például, amikor a Yamato tíz ezer ellenséges hajó közül kerül ki épségben. :U Hát azért na.

    És sajnos az a rész úgy van feloldva/megoldva, hogy az fáj. Másrészről a dimenziók közi résekben utazni képes, sőt abból kilépni képes gamilasi hajó(k) ellen. A Yamato-nak esélye se lenne.

    Persze van az animének egy csomó jó tulajdonsága is. Jól néz ki, érdekesek a karakterek. És vannak a sztorinak is tök jó pontjai, nem is egy. Csak zavaró, hogy néhol direkt van "megerőszakolva" egy egy jelenet, hogy haladjon tovább a történet. Vannak fárasztó fordulatok, és logikátlanságok. Ja, és végig úgy van prezentálva az űr, mintha a dolgoknak lenne súlya benne. :U

    Fura egy animénél, logikai dolgokon fennakadni. Egy Chainshaw Man-nél eszembe sem jutna. Itt még is zavartak dolgok.. :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák