Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    Hallgattam Rátok, abbahagytam az SA gyűjtést. Mentem tegnap Zolderben, kb 20 kört, ma leszedtem egy yt setupot, mentem egy 15 perces hotstint-et, utána megkerestem a 80-as lfm license szervert és sikerült.
    A második kör elején benéztem a féktávot az első kanyarban és egy mazsola miatt (aki rótta az 1.35-ös köröket szegény nem tudom mit keres ott) volt egy sárga zászló pont az "utolsó" 7. körben ami miatt szar volt a középső szektor és ezért a köridő is, pedig az utolsó szektor olyan lila lett, hogy a srác, aki amúgy első volt a qualin egy m4-el, 1.29-el még Ő se tudott jobbat.
    A 8-9-10 körben már kicsit odaléptem, mert előtte a gyakorlás közbe ment az 1.30.6-7 és nem akartam 1.31 fölött megállni.

    Örülök, de gondolom most jön csak a neheze.

    SA-t akkor elfelejthetem, látom vannak rookie szériák, majd holnap egyet megnézek. Mostantól ha 80 alá menne az SA-m egy public miatt mondjuk, akkor se tudnak már kivágni az lfm-ből remélem? Az lfm hogy oldja meg, hogy az SA ne változzon, ha náluk megyünk?
    Van ilyen szerver beállítás? Azért kérdezem, mert egy ismerősömmel jó lenne menni néha de most kezdte és kb 30 SA-nál jár. Tudok úgy hostolni, hogy az SA-t kikapcsolom én is vagy ilyet csak az lfm tud?

    (vissza az első témához: a második kör elején a féktávot azért néztem be mert az lfm honlapon volt egy 50 perces vid, amit majdnem megnéztem, zolder boncoló, és azt a féktávot próbáltam volna, de bealudtam.) A lényeg, hogy amit eldöntöttem, hogy nyugis körökkel 1.31.600-900 körül megcsinálom a 7 kört, az sikerült. A sikánokat is óvatosan vettem, nehogy baj legyen. Legalább elsőre meglett.

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák