Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz GalaHU #5029 üzenetére

    Lehet félreérthető volt. Nem azt feltételezem, hogy elsőre jó leszek, és majd előre lepkedek, hanem bele se akarok fogni, amíg lassú vagyok. Annak nem sok értelmét látnám, hogy rookie versenyt használjak arra, hogy a palyat tanuljam és kitaláljam egyáltalán melyik autó lenne jó.

    Tegnap mentem 2x 20 percet, 90 ai ellen utolsó helyről. Ma is egyet. Barcelona nem ismeretlen számomra, de acc ben sose mentem korábban itt.
    Tegnap még úgy votlam vele, hogy már ma belefogok, de ma inkább folytattam a tanulást. Már amennyire 20 perc az ai ellen az. De szokni akartam, hogy ha küzdök hol esélyes túl tolni, ilyesmi.

    Most hogy már körbe találok és nagyjából megvan hol lehet előzni (és ebből hogy engem kb hol fog aki gyorsabb lesz) rá mennék az időre is.
    Így tegnap 2x, ma 1x 20 perc után ami kb 30-35 kor 1.47:500 nal járok. De ez még utolsó helyről fel kapaszkodós minden körbe 2&3 előzéssel volt és az SA ra is vigyázni akartam. Amúgy Audival, ami pl érdekes módon itt idegesebb mint Zolderben volt. Valószínűleg megnézem még Ferrarival és Porsceval is.

    f3rdzsO:
    Köszönöm, megnézem majd. Remélem hétvégére eljutok 1:45 köre, sok van még benne nagyon.

    Nem akarok sietni.

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák