Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    válasz Skilly #47476 üzenetére

    (#47476) Skilly : Minden országban vannak azért gyöngyszemek :) Pl én a kis smurfömmel ahoyg el-el játszogatok (Supreme) azok az oroszokkal akikkel összefutok eddig mindig normálisak voltak. Rage volt, azt nem mondom, hogy nem volt, de normálisan el tudtam velük játszani. Main-en persze premade-el szoktam lenni.
    (#47479) Lackki : Azért sokan összetévesztik az szláv nyelcsaládokat, mert elég nagy hasonlóság van fehérorosz, orosz meg ukrán (illetve még sok más szláv nyelvvel is) között. De ha már itt tartunk Ukrajnában élő magyar vagyok. AKkor én a legrosszabb fajtából vagyok :DD (Persze van nálam is nem kevés rage, ha úgy van :((( )

    (#47487) gorillaZZZ : Infin szoktam használni azt a taktikát, hogy ha már sokadik nyert kör van ct-ben, vagy annyira nem döglök kifelé állandóan, akkor gyors nade középen és futás vissza venni plusz egy-kettőt. Akár még jól is jöhet néha :)

    [ Szerkesztve ]

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák