Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    válasz edgR #52120 üzenetére

    Színtévesztő vagyok :DDD így engem annyira nem zavar.

    Grafikai munkához nem használnám, de szerencsére nem sokat kell grafikával foglalkoznom. Arra meg elég.
    A telefonomnak szebbek a színei, ez tény. Filmet TV-n nézek. Trónok harcát is csak TV-n vagyok hajlandó, de Big Bang Theoryt nyugodt szívvel nézem meg rajta.
    Egyébként nem csúnya, egyáltalán nem erről van szó, csak na. A TV-men mégis szebb.

    Van egy régebbi BenQ TN paneles monitorom és azon szebbnek látom a színeket, de az újat egy hozzáértő szebbre be tudná szerintem kalibrálni. Engem viszont nem nagyon érdekelt ez.

    Napi 12 órát minimum a képernyőt bámulom, így kellemes a 120-144 hz a szememnek játékon kívül is. Tehát a plusz hz megérte.

    A monitor maga masszív és stabilan áll a talpán. Az állíthatóságát nagyon szeretem. Kvázi úgy forgatom és döntöm a képernyőt, ahogy akarom.

    CSGO-ban egyáltalán nem lettem jobb játékos a plusz hz-ektől. Ugyanazt a szintet hoztam 60 hz-en is, mint 144-en. Kellemesebb és simább a látvány, de nem ettől lesz valaki jó játékos. (szerk) Eszembe jutott azért valami. A sötétben levő játékosokat jobban meglátom. Ez a Black eQualizer vagy mi a bánat a neve tényleg jó cucc.

    Nem tudom mit tudnék még írni róla. Nagyon szeretem, hogy nem a fényes fekete műanyagból van a kerete. A másiknál gyűlölöm, hogy látom magam benne mozogni.
    A képernyő sem tükrödződik és az sem zavaró, ha rásüt a nap.

    A menü nekem teljesen jól kezelhető, tetszenek az előre létrehozott profilok is.

    Nem akarom elvenni a kedved tőle, de most így jobban belegondolva a színkezelését kicsit "élettelennek" érzem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák