Új hozzászólás Aktív témák

  • kuLi_

    tag

    válasz vzsryl #52488 üzenetére

    (Legal disclaimer; Nagy astralis rajongó vagyok, zonic a fénykorában az egyik all-time favorit playerem volt ever, karrigant 1.6ban is imádtam már, illetve az egész brancs összességében számomra embertelenül szimpatikus, na jó, cajunb kissé paraszt, de sebaj, különösen fav dupreeh és az ő - hozzám hasonlóan - bohóc attitűdje.)

    Ezen a eventen minden csapatban ki lehetett volna emelni legalább 4 embert, hogy ki mennyire volt ügyes, így nem gondoltam volna, hogy ez külön hiányozni fog majd esetleg. Az egész event végig egészen izgalmas volt, nem nagyon volt ember, aki igazán rossz formában lett volna és mint talán érezhető volt, inkább így azt emeltük ki, akinek nem ment úgy a játék; Tehát vagy kicsit kilógott a csapatból (guardian, olof a sérülések végett, ...), vagy a korábbi illetve standard önmagához képest meglepően erős volt (chrisJ lanon, waylander, threat, coldzera, ...).

    Taktikát szintén inkább ott emeltünk ki, ahol valami rendkívül eredetit vagy rendhagyót tapasztaltam / tapasztaltunk, különben hajnalig beszélgethettünk volna (illetve ezekre ott van adreN illetve DaZeD, akik majd streamen szépen megteszik ezt helyettünk. :) )
    Astralisnál azon kívül, hogy brutálisan anti-stratolták a fnaticot, nekem (ezt hangsúlyoznám!) nem igazán okoztak nagy meglepetést, mindenki a saját játékát játszotta, CT-ben a saját, kedvelt kb. trademark pozíciókat vette fel (random szemléltető példa; cajunb dust2 A-nál 90%, hogy kocsinál fog várni a wpvel ha a kör elején hosszút foglalnak gránátokkal) , etc.
    Velük kapcsolatban erősen megvolt ebben az egyetértés; ott végeztek, ahol kellett, és úgy, ahogy az várható volt. Őszintén nem tudtunk ehhez mást hozzá tenni, illetve mindemellé kicsit kezdtünk kifutni a tervezett időből, eredetileg ugyanis összesen 60 percen belül kellett volna végeznünk az egésszel. Topkek.

    Gondolkoztunk azon, hogy majd köv event előtt esetleg csinálunk egy alaposabb esélylatolgatást, egy olyat pl. szívesen néznétek?

    [ Szerkesztve ]

    Ez itt a reklám helye.

Új hozzászólás Aktív témák