Új hozzászólás Aktív témák

  • kretenallat

    senior tag

    válasz edgR #52737 üzenetére

    A one way smoke, az alt tab bug és a 16/32bit három különböző dolog: az eredetük teljesen más.

    A one way smoke egy szándékosan leprogramozott elven működik. Ez az elv rosszul lett kitalálva - hiszen a valóságban a füst leszállna a földig, rendben. Ettől függetlenül úgy működik, ahogyan kitalálták. Sok dolog nem realisztikus a játékban, de megtanultunk együtt élni vele.

    Az alt tab ezzel szemben egy bug, nem akart senki ilyet leprogramozni.
    A 16bit meg egy technikai korlát eredménye, aminek a megoldása akkor túlmutatott a valve képességein. Lehet, hogy még most is létezne a probléma, ha lenne 16bites színmélység.

    Vannak szerintem égetőbb problémák is, pl a HE gránátok viselkedése még most is random - pl virtus pro vs luminosity columbus overpass... A HE gránát bajaihoz még egy alt tab sem kell és meccsek mehetnek el rajta.

    A CSGO eléggé megsínyli a valve általános működési mechanikáját, valamilyen oknál fogva nem akarnak rajta annyian dolgozni, mint pl a dotán. Kíváncsi vagyok, hogy mi áll ennek a hátterében, de a múltkor ugye kiderült, hogy már a Matt Wood is valami máson dolgozik... Hihetetlen, különösen a CSGO mutatóit figyelembe véve - még ha nem is rendelnek hozzá szigorúan egy dologhoz egy embert, valami motivációs rendszert kidolgozhatnának, pl anyagi vagy egyéb juttatások a CSGO hibalistáján egy egy pont kijavításáért vagy valami.

    :: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

Új hozzászólás Aktív témák