Új hozzászólás Aktív témák

  • kuLi_

    tag

    válasz vzsryl #52758 üzenetére

    Sajnos nem fog beleférni a Malmö-elemzés, mert kigurult a breaking news, végre elvonultak a felhők és kizöldült az út; A következő PlayIT eventeken a CS:GO rendezvényeket szerény stábunk fogja levezényelni, tehát Április végén már a budapesti helyszínen leszek kénytelen szétizzadni törékeny kis testem. 4+1 offline döntők (novemberi nagydöntővel), FaceIT-es online selejtezők, 1.000.000 Ft, ziTi-féle coverage hegyek, kevés idő, annál durvább lelkesedés, sör, nők, hawaii, dj, sunshine-feeling, túrókrém, almabor, heavy metal, etc.

    dignitas, illetve az összes dán csapat (GOD Hunden mixek is beleértve) betéve ismerik Karriganékat, nem ez volt az első eset, hogy szétkapták őket, nem ez lepett meg. Az ilyen "náción belüli" bo1-ekkel nagyon óvatosnak kell lenni (franciák, dánok, németek, de itthon is nem gyenge meglepetések tudnak születni néha).

    Nem értettem, hogy az LG miért nem vétózta a cachet (mirage ugyanis még bent volt és az egyik kifejezetten signature mapjuk, amin nem nagyon talált még rajtuk talán a Liquiden és korábban a fnaticon kívül senki sem fogást), amire amúgy a meccsek közben megérkezett a magyarázat; utóbbi időkben viszonylag sokat gyakorolták, és FalleN szerette volna élesben egy tier 1 team ellen kipróbálni, annak tudatában, hogy következő nap az amúgy veszélytelen ellenfélnek megítélt TyLoo ellen fognak kezdeni. mouz egyik kifejezetten erős mapja volt mindig is, illetve az LG stílusa jól fekszik nekik (ezt amúgy nyilatkozta is talán chrisJ, ha emlékezetem nem csal és valóban, korábban is szoros meccseket toltak), szóval a map picket látva már nagyjából egy emberként hördült fel a betting community legjava.

    Ami erős wtf, az nálam a TyLoo diadala az amerikaiak felett. A kínaiak egy napja még fejetlen csirkékként lőttek mindenre, ami mozog (aimben viszont hozzátenném, nagyon erősek), aztán elkezdtek okosabban játszani és valahogy nyerni bírtak. Meg fogom utólag nézni a meccset, meló végett nem volt rá lehetőségem, de ez az eredmény meglepett, nagyon.

    [ Szerkesztve ]

    Ez itt a reklám helye.

Új hozzászólás Aktív témák