Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz kaszas19 #76330 üzenetére

    most nem azért, de CSGO nem ugyanerről szól, ha engedélyezve van a mikrofon? :) (én amúgy ezt már régóta úgy kezelem, hogy aki idióta, azt "abusive communication" jelentem, onnantól felőlem okádhat meg finghat is a mikrofonba, ha jól esik)

    ettől függetlenül értem, amit mondasz, de őszintén szólva az már nem (csak) a Valve-on múlik, hogy hány IQ-val rendelkező játékosokkal dob össze a játék full random.

    nekem is volt tegnap egy meccsem, ahol gyerek folyamatosan pofázta, hogy egy utolsó szar hulladék vagyok, mert volt egy kör, ahol "elcsesztem" és másik lerakóra mentem egyedül, őket meg rusholták és lerakták a bombát (én meg ugye mentettem a fegyvert) - onnantól minden körben magyarázott meg indított vagy 3 kick vote-ot, pedig egyébként összteljesítményem szerintem bőven az övé felett volt, ráadásul végén nyertük is a meccset.

    ezen sajnos semmilyen frissítés nem fog javítani, sőt! abba az irányba megy a világ, hogy ez lesz a normális hamarosan....

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák