Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz MikeWazowski #76365 üzenetére

    nyilván szarkasztikusan értettem a "képernyőn átrántotta" kifejezést...de ettől függetlenül én azt látom, mint mikor valaki 16000 DPI-vel tolja és így konkrétan a kattintással arrébb húzza az egeret AWP lövés közben. (régen nekem is emiatt nem ment egyáltalán a sniper)

    egyedül az a fura, hogy elvileg az a sniper "csík" valóban a hit-et jelöli (bár azt ugye nem tudni, hogy ez a lövés melyik verzióban sikerült, lehet még az előtt a frissítés előtt történt)

    szerk.: de ismét nem azt akarom mondani, hogy tökéletes a játék, csak erre a konkrét kilppre reagáltam :) simán elfogadom, ha nem az van, amit én látok és tényleg ilyen fos volt nála a hitreg. én szerencsére eddig nem futottam bele ennyire brutál durva miss-ekbe. pedig én mellé még szarul is lövök :D és nagyon bízom benne, hogy fognak tudni faragni a rendszeren, mert szerintem továbbra is egy sokkal-sokkal élhetőbb játék lett a CS2, még így minden hibájával együtt is.

    a kezükben vannak a megfelelő kártyák, már csak jól kell kijátszaniuk őket :)

    (azt a jövőheti startot viszont jómagam is nagyon korainak tartom...de őszintén csodálkoznék is, ha ilyen állapotban dobnál ki, a Valve "majd amikor készen lesz" mentalitását ismerve)

    [ Szerkesztve ]

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák