Új hozzászólás Aktív témák

  • prtvlogan

    aktív tag

    Megtanultam és köszönöm a kritikát, Tényleg bunkó voltam/vagyok, de ...Basszus ritkán játszok, feljövök, egy elvileg szakmai fórumra, és hasznos infót nem látok, csak Lemusz 1835.-i évi összefoglalóját. Ami a fusztrációmat okozta, és okozza. 1280x1024-ben játszottam a cs go-val. Ugyanezt a felbontást beállítva a cs 2-ben egy elmosódott szar pacahalmazt kaptam. Állítottam feljebb a felbontáson, így kaptam egy szerintem elfogadhatóbb képi világot, azonban kíváncsi lettem volna, hogy itt mik a a tapasztalatok, azonban lényegi információt nem lehet kiszedni egy elvileg "szakmai fórumból. Nyilván miután állítottam a felbontáson, már az egér beállítása sem volt jó, ezt is itt kezdtem el keresni, persze nem sok sikerrel, mert itt ilyenről nem lehet olvasni. És bocsánat, ha olvassák, én 2014 óta játszok a játékkal, de azóta ( Lemuszon kívűl) (( ezúton is bocsi, hogy ennyit emlegetlek, de meglátásom szerint ez a játék a Te szerelemgyereked. )) xerox, *Sn0w, dugo Mclovin stb még sorolhatnám, tehát olyan Tagok, akik már akkor játszottak ezzel a szarral, amikor még engem pelenkáztak és tudnának tanácsot, észrevételt adni, már rég nem írnak a fórumban. Ehelyett kell ezt olvasnom, van benne potenciál, de nincs hitreg. Mindegy srácok, sajnálom, és köszönöm a türelmet, olvasom inkább az angol nyelvű fórumot, és nem baszakszok itt.
    bager 13, és bepken, ne haragudjatok, semmi személyes nem kellett volna hogy legyen a részemről ( nem is annak szántam) mégis annak jött le.
    jó játékot mindenkinek, és mégegyszer bocsánat, többet nem fogok itt alkalmatlankodni,( ( maximum akkor, ha megtanulom az említett gombok funkcionális különbségét :) ))

Új hozzászólás Aktív témák