Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz hali01 #1692 üzenetére

    Thx :) Keresem a stílusomat, egyelőre még belekapok mindenbe. Tetszenek ezek az eltúlzott HDR-ek, sőt, néha úgy érzem, kicsit még bátortalanul is csinálom, még lehetne tolni neki. Ez már fotógrafika, nem hagyományos fotózás de attól még tetszik csak nem szabad összekeverni a valósághű képekkel és mindjárt lesz értelme. Majd elválik, hogy kinövöm vagy épp ebbe az irányba megyek el de előbb megtanulom rendesen kihozni belőle a maximumot aztán meglátjuk. Közben a makróra is rákattantam meg a madárfotózás is vonz, meg az asztrofotózás, meg a fekete-fehér városfotók és portrék, a látványos és kissé absztrakt geometriai formák de ennyi mindent biztosan nem fogok csinálni, majd kialakul, addig meg próbálgatok mindent. Kezd érdekelni a hírfotózás is. Eddig talán egyedül a reklám- és modellfotózás ami nem fogott meg :)

    A villámokat ma kidolgozom, tegnap csak megnéztem a RAW-okat aztán lefeküdtem aludni. Nem olyan nagy durranás, csak az ablakból kattintgattam a lakótelepen, egyelőre csak a technikájára voltam kíváncsi de mindenképp akarok rendes kompozícióban is ilyet, egyik tervem a Halászbástya lenne.

    Jók a párizsi képeid és mintha te is kicsit stílust váltottál volna, valahogy nem ezt szoktuk meg tőled, inkább a letisztultabb és monumentálisabb perspektívákat amikből ebben a sorozatban kevesebb van a szokásosnál :)
    De ez a váltogatás szerintem a begyöpösödés ellen is jó, mielőtt kikapcsolódás és alkotási vágy helyett rutinná válik a hobbi.

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Aktív témák