Aktív témák

  • D4rkm4n

    őstag

    válasz sztyui2 #32718 üzenetére

    Amennyiben egy cég megbízásából készít valaki töréstesztet, azt hiszem nem ilyen színvonaltalan akcióba kezdene. Én nem adnám a nevem, se az arcom egy ilyen "filmhez".
    Nézd csak meg a Mobilarénás törésteszteket, vagy bármely külföldi internetes portál töréstesztjét. Minden ilyen filmben reális baleseteket igyekeznek imitálni, nem pedig szöget vernek be a markolattal és a frontlencsével.

    Amit ez a srác csinál, az minden, csak nem egy teszt. Ha az volna, akkor a vázak megjelenésekor vette volna górcső alá a gépeket, nem pedig akkor, amikor már kifutottak.

    Arról pedig teljesen megfeledkezel, hogy bár külföldön nagyobb az átlag reálkereset, de a hétköznapi fogyasztási cikkek is sokkal drágábbak mint minálunk! Ilyen téren apellátát nem fogadok el, több rokonom is külföldön él jelenleg és tudják tanúsítani.

    Hogyha pedig annyira gazdasági szemszögből nézzük a dolgokat, akkor pedig bátran kijelenthetjük, hogy amit a srác csinál, az nem más, mint erőforrás pazarlás. Ezek a gépek nem azért készültek (ellenben a mobilarénán strapatelefonokat próbáltak ki!), hogy rajtuk járjunk vagy szöget verjünk be velük, netán többször is odacsukjuk őket a liftajtóval. Hülyeség az egész "teszt" ahogy van!

    [ Szerkesztve ]

    "If you only do what you can do, you will never be more than you are now."

Aktív témák