Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    válasz x123456 #32800 üzenetére

    Huh... amiket linkeltél igazán-igazán profi munkának számítanak, és nyugodtan el lehetne adni egy naptárba pl. Azonkívűl színvilágukban megfelelnek ehhez a sötét fekete háttérhez (csak úgy mutatnak jól). Teljesen beleolvadnak az oldal többi képe közé.

    (#32792) engusz: Így FF-ben az autód nem ugrik le a háttérről. Sztem egy kis extra megvilágítás kellene az autóhoz. Vakuval oldalról... Persze csak úgy, hogy ne csillogjon be.

    (#32775) Peethy: Jók lettek. Külön-külön betétképnek nagyon jók, mint egy sorozat része. De ezek csak olyan "betét" képek. Ugye készültek olyanok is, ahol a pár van fókuszban. Ez a három kép, így egyben... khm...

    (#32768) killerjohn: nekem semmi bajom az igazi HDR-rel. Sőt! Szerintem a HDR progik erre valók. (IMG_4232_hdr, IMG_4172_hdr, IMG_4219_hdr tetszenek)
    A szemmel látható dolgok modellezéséhez meg, ha valaki elékészít 3 képet, majd layerekre rakja, maszkolja, jobb eredményt lehet elérni a "szemmel látott kép" megvalósítására (dinamika kompresszió néven), mint a HDR progikkal. És akkor még kevesebb zajt is tartalmaz a kép.
    Ki tudja miért de az árnyékos helyeket mindig a legzajosabb helyről veszik a HDR progik, holott van olyan kép is a három közül, amin rendesen ki van exponálva az a részlet.

    (#32758) sztyui2: az az oldal nagyon szép. Sajátos feelingje van, sajátos színvilággal. Kicsit túlszaturált, telitett színekkel, nagy kontraszttal... minden fekete háttérrel... néha-néha ránézek erre az oldalra...

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák