Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    (#39757) Peethy: fog ez menni. A koncepcióid jók, de ne hagyd a modelleket a maguk feje után menni. Úgy fintorogjanak, vágjanak arcot, ahogy azt te mondod. Meg kell találni azt az arckifejezést, ami jól mutat nekik. Az elsőn ez sikerült. Kicsit próbálj nagyobb harmóniát teremteni a képeken. Nézegesd sztyui2 blogját. Ott nagyon jó képek vannak, De ne csak nézd őket. Elemezni kell, és rájössz, mit, hol, hogyan.

    (#39754) Sada88: szerintem meg jobban jártál volna egy fényerős obival. Tele van alexpós koncertképekkel. És, bár most meg fogsz sértődni, remélem, tök fölösleges volt végignéznem a képeket. Kerestem egy darabot, ami kitűnik a rosszak közül. Bombázó csajokat a legrosszabb szemszögből lekapva, stb... Nekem ebből szinte semmi sem tetszik :( . Ha lenne egy dislike gomb is az oldaladon...

    (#39747) Karima: ennél viszont jól áll ez a kékes lilás szín. Talán, mert nem a háttér a téma...

    (#39738) Murderer69: sok szép képed van. Miért nem ezeket vágod be: [link], [link], [link], [link], Ez egy kicsit alexpós..

    (#39734) t_a_m_a_s: most, hogy van min gyakorolni, hajrá! Nem rossz ez se, de ilyenkor azt szokás mondani: próbálj meg kívülállóként tekinteni a dolgokra. Grat a téma megalkotásához. :) Innen ismerszik meg a fotós. Még ilyenkor is azt nézi, hogy harmadoló-pont, aranymetszés, átrendezés, alacsony iso, egy szintbe lenni a témával, ne vágjuk el izületeknél, stb... persze, neked úgyis mindig ugyanazt az emléket idézi majd fel.

    (#39729) Sir Riccio: az 1x.com-on szeretik a zseniális fotókat. Arra még gyúrni kell.

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Aktív témák