Új hozzászólás Aktív témák

  • EA's hit

    őstag

    válasz miro. #3019 üzenetére

    Van igazság abban amit írsz, és persze, a FUT-ra azért függ rá mindenki ennyire, amiket te is leírtál. Mert úgy van felépítve, hogy folyamatosan variálni akarj, fejleszteni akarj. Packokat akarsz nyitni, mert 100-ból 99 kutyaszar, de milyen jó érzés az, amikor a 100. meg beadja. Nem elégszel meg azzal, hogy nyitottál egy 87-es Zolát, aki amúgy ingame tök jó, és akit bírtál a való életben, hanem amint lesz lehetőséged, le fogod cserélni egy jobb lapra, akit aztán megint lecserélsz majd, és megint, és megint, és megint, egészen a játék utolsó napjáig, amikor még mindig a 99-es Ronaldo sbc-t fogod majd pörgetni.

    Tehát sokban igazad van, de alapvetően abban, hogy nem a foci miatt toljuk, abban nincs. Ha teljesen ugyanez a körítés (tehát ugyanez a FUT rendszer, közösség, packok, stb.) egy kosárlabdás játékban működnének (abszolút nem érdekel a kosárlabda), soha életemben felé sem néznék. A kézilabdát meg mondjuk imádom, de ugyanaz: ha ugyanez a körítés lenne, csak foci helyett kézilabdás játékban, biztos nem tolnám. Amíg nem ultimate team-eztem, a karrier módba jó 16-17 évet beletoltam már, szóval akkor is bőven toltam a Fifát, mint egyetlen focis játékot, amikor még nem ismertem a FUT-ot. Sőt, addig kimondottan szerettem is a Fifát, mert a karrier módban tényleg a foci volt a lényeg, nem a folyamatos fejlesztés, szerencsejáték, függőség. Pontosan ott basztam el az egészet, amikor elkezdtem ultimate teamezni :D

    Egyébként nekem ez az 5. FUT-os évem, és a legelsőben még elég jól távol tartottam magam ettől az örvénytől. Ott még hónapokig használtam David Villa eoae lapját, nem cseréltem le 3 hét után. Májusig használtam base Zidane-t, februárig mid Drogbát, márciusig mid Seedorfot, májusig Del Pierot, csak mert bírtam őket, és jó volt velük játszani. Valahogy akkor még nem volt kényszerem rá, hogy minden csillogó új lapot kirakjak, és 2 hetente lecserélődjön a teljes csapatom. Aztán a 2. évemtől kezdve már sajnos egyre inkább elvesztem én is, bár én a mai napig igyekszem minden évben a valóságban is kedvelt játékosokat használni (Pirlo, Del Piero, Chiellini különböző lapjai minden évben megvoltak, hiába nem meták, de most is sokáig lesz kezdő az evo Szoboszlaim).

Új hozzászólás Aktív témák