Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Tibiajax #104085 üzenetére

    a jóakarásról, nem tudok rajta segíteni, ez jut eszembe mindig :d

    Kingsman: The Secret Service
    eng

    annak idején, mikor friss volt, a trailer alapján bedobtam a kukába, gagyi, lopós mesefilmnek tituláltam. az új rész előtt megint előkerült a neve, egy másik "nagy filmes" cimbim jelezte, hogy nézzem megfele degyorsan, mert baromi jól sikerült. könnyed, laza, komolytalan, ezekkel a jelzőkkel tökéletesen tisztában van és ennek megfelelően szeretné eladni magát. modern, fiatalos James Bond kopi, inkább a poénos szórakoztatás, mint komoly akció felé skálázva. szerintem nagyon rendben volt. jöhet a kettő.

    ui.: a masszív angol elegancia, ha már Kingsman, érzése nem dominál, de mégis nagyon kellemes, szívesen vettem fel öltönyt utána, hehe

    Kingsman: The Golden Circle
    eng

    na, hát ennek örömére egy héttel később moziba került az új is, amit igazából kifejezetten vártam :d a végeredmény teljes siker, az előzőnél egy kicsit még jobban rájátszott a lazaságra, lehetett röhögni rajta rendesen. az elnök karaktere például, amellett, hogy baromi komoly jellemábrázolás korunk nagyja tükrében, szerintem zseniális, ott is vigyorogtam, mint a tejbetök. az akciók és verekedések a kamerarángatások ellenére is baromi látványosak, ez a lassításos aktív kamera (és igényes cgi) szerintem irtó élvezetes. maximálisan szórakoztató darab.

    The Truman Show
    eng

    évekkel ezelőtt láttam először, azóta sem lett kevésbé remek film. mi sem érzékelteti jobban, mint hogy párom indította magának, amíg én a gép előtt ragadtam. költségeltem, táblázatoztam és rendre majd kiestem a székből hátrafordulva, mert nem tudtam nem nézni, haha. távolról sem a sokszor megszokott Jim Carrey karakter, de abból is lopott bele egy kicsit, nagyon jó választás volt a szerepre. a film koncepciója is kortalan, jó lesz ez pár év múlva megint.

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák