Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    The Dark Tower

    Ez a film arra volt jó, hogy felkeltse az érdeklődésemet a könyvek iránt. Most épp olvasok egy könyv sorozatot, de ez után szívesen nekiállnék a Setét Torony-nak. Ahogy nézem nem könnyű beszerezni a könyveket. :(

    Még így is, hogy nem ismerem a könyveket, úgy érzem mint ha csak egy trailer-t néztem volna meg a könyvek előtt. Alapokat lefekteti, de semmit sem magyaráz. Még az én teljesen hiányos ismeretemmel is érződik, hogy a film egy ici-pici szeletét dolgozza fel. Ez borzasztóan fájdalmas lehet azok számára akik olvasták. Viszont, ha csak önálló filmnek tekintem, mindenféle ismeret nélkül. Akkor nem volt annyira rossz. Csak rövid.

    Benne volt az egyik "szerelmem" Katheryn Winnick, ez plusz pont. :)

    Könyv+film spoiler: Olvastam már, hogy elvileg King összes regénye itt "ér össze" a Setét torony könyv sorozatban. Még nekem is leesett az IT easter egg, pedig sose láttam. Bánom is, hogy a maradék kilenc easter egg-ről fogalmam sem volt. Egyszerűen sose olvastam King regényeket.

    Úgy tekintve a filmre, mint aki semmit sem tudott róla előzetesen az értékelésem egy közepes. Viszont sajnos ennél azért többet tudtam a sztoriról és a világról, még úgy is, hogy nem olvastam a könyveket. Így többet vártam a filmtől.

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák