Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Ispy #104396 üzenetére

    A filmmuveszet resze az auteur es a konfliktuskezeles. Indie filmeknel ez megszokott, tetejeben maga a vandorlas megjelent mar korabban is, pl ott a sved Kopps vagy a mexikoi Juanita gyongyei. Nem kell tetszeni a temavalasztasnak nem kell egyeterteni a rendezovel (meg egyszer, auteur!) es ettol meg a film siman lehet nezhetetlenul rossz is. Muveszfilmes berleteskent siman lattam ugyanugy zsenialis filmeket mint nezhetetlenul rosszakat.

    Ha van egy rovat akkor annak van felelose, van vizioja. Olvasd el az emlitett cikket: Tele szoismetlessel, tul van irva es avogy atfutottam haromszor olyan hosszu mint kene lennie.Tetejeben kb a bekezdesek felenek elso soraban ott a propaganda hivoszo, tehat ha az embernek van tapasztalata webes content creationnal elegge lejon, hogy ez itt nem filmes kritika volt elsosorban, annak mas lett volna a felepitese. Ill kritikakent a minosege finoman szolva is kerdeses.

    Ha Tied lenne a filmes rovat akkor szerinted oke lenne, hogy a tudomasod nelkul kikerulne valami ami nem tartja a szinvonalat, a tartalmatol fuggetlenul? Ha van egy felelosseged amihez celok tartoznak es ami celok kobe vannk vesve akkorha ezeket a celokat latvanyosan nem tartja a felelosseget, azzal a Te neved is erodaljak. Bizonyos teruleteken pedig ha nem tartja az ember a minoseget akkor sulytalanna valik.

    Siman csereld ki a temat egy akermilyennel. (akar amit szeretsz) es ugy nezd vegig a kritikat. Aztan esetleg gondolkozz el rakta hogy a szerzo mennyire csodalkozott ra, hogy je, letezik klasszikus europai mozi ami neha reflektal a tarsadalomra, amivel kritkuskent talan tisztaban kene lennie. Marmint botranyfilm kategoriaban ott van a nymphomaniac vagy valamennyire a temaban a dogville, ott a francia frontiers es az angol eden lake, ott a sved jalla jalla es az erintoleges kopps. Par eve ott volt egy olasz film is egy mail order orosz felesegrol. Filmkritikuskent talan egy picit nagyobb szakmai tudas kene.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák