Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz -secret- #115428 üzenetére

    Egyik régi kedvencem az 1973-as Ördögűző. Linda Blair szerepelt benne és akkor volt 12 éves, de a film minden esetre nagyon tetszett. .Bár mai szemmel már ez se hat rám, de azért a maga idejébe nagy film volt.
    Úgy a paranormal Activity is tud ilyesztő lenni számomra. Néha kirázott a hideg tőle ami elég jó eredményt :D
    Főként van egy nyomasztó hangulat hogy nem látod nincs ott semmi, de még is ott van valaminek a jelenléte. Jelen esetben egy Démonnak. Szóval maga a tudat hogy nem látod de még is itt van elég ilyesztő számomra.

    Jöhet nyugodtan régebbi horror film is, nem vagy "Új Mániás" Nem kötelező hogy új film legyen, imádom a régebbi filmeket is. Lehet 1990-es is, én ilyen régi évjáratú filmeken nőttem fel szóval megszoktam a régi hangulatot. De jobban is tetszik jó pár régi film mint néhány mai, technikailag a régi filmek le voltak maradva.
    De úgy rendezés szempontjából minőségibbnek éreztem jó néhányat. A Terminátor 2 is, hát valami fantasztikus volt. Örök darab ami sose felejtek el, ellenben az új terminátor film valami hatalmas csalódás volt. Össze-vissza csavarják a történet szálat, kis gumicukor kislányt raktak be Sarah Connornak :D

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák