Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz BITBOYS #122954 üzenetére

    A Végjáték kapcsán pár gondolat, mert mi is sokat vitáztunk már róla ismerősökkel:
    Nem láttam még és moziban nem is tervezem megnézni, mert tudom, hogy nem tetszene.
    A lényeg nem is az, hogy láttam-e, mert ezek tipikusan olyan filmek, amiknél ha már pár előzmény filmet láttál lehet tudni, hogy fog-e tetszeni vagy nem. Azért nem is mentem el moziba megnézni, mert ez az egész Vasember, Amerika kapitány, Pókember, Galaxis őrzői, Végtelen háború vonal engem nem hoz lázba személy szerint.

    Ilyen téren ellen párti vagyok, mert az X-men filmeket meg kimondottan imádom, nagyon várom már a Dark Phoenixet is. Na és itt térnék rá a lényegre, ami a különbség a két széria között. Valakinek vagy ez vagy az tetszik, de olyannal még nem találkoztam, aki mindkettőt szeretné.

    Ez arra jutottam lényegében egy dolog miatt van, mégpedig, hogy vicces szórakozást vagy izgalmakat és komolyságot várunk a filmektől. Akikkel eddig beszéltem egybehangzóan azért szerették a végjátékot, meg ezeket a hozzá kapcsolódó filmeket, mert habkönnyű, vicces, igazi családbarát filmek. Na én meg pont ezért nem szeretem őket. Engem idegesít a mosómedve, meg a folyamatos poénkodás, amikor már lenne egy komoly jelenet végre azt is azonnal el kell ütni mindig valami hülye poénnal, ez gyerekeknek készült. Az X-men filmekben pont az tetszik, hogy komolyan veszi magát, sötétebb az egész tónusa, nagyon komoly és érzelmes személyes drámák vannak benne (csak egy amikor Magneto családját lenyilazzák az erdőben, és a lánya meg a felesége átszúrva egy nyílvesszővel a karjaiban halnak meg), hát igen ez már felnőtteknek készült. A színészi játék is klasszisokkal jobb, elég már csak a nevekre ránézni, de nekem egyébként is személyes kedvenceim Fassbender és McAvoy.

    Szóval jah, közös nevezőre jutni ezekkel lehetetlen és nem arról van szó, hogy elvakult X-menes vagyok, mert mindenhez nyitottan állok hozzá, de a sokadik film után én azt mondtam nekem ezekből a poénkodós szuperhős filmekből elég volt, én erős karaktereket és komolyságot várok egy ilyen filmtől.

Új hozzászólás Aktív témák