Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Ispy #124919 üzenetére

    Ez amit mondasz az Alian Covenant egyik "epikus" jelenetét juttatja eszembe, azóta is felszoktam hozni, mint a filmtörténelem egyik intőpéldáját:

    Lemennek a pinyóba az őrmester és a gonosz android. Tele a helység alien tojásokkal, amik érdekes módon lüktetnek is. A katona kérdezi az anroidot, hogy "ezek meg micsodák?" Azt a választ kapja, hogy tojások és egy anyára/gazdatestre várnak - valami ilyesmi... A katona erre közelebb megy... Az android mondja neki, hogy nyugodtan jöjjön közelebb és nézzen csak bele... Erre emberünk odamegy az egyik tojás mellé, amiről azt se tudja mi a faxom, full földidegen életforma, de azért föléhajol és jól belenéz!!!! Naná, hogy az arcában landol egy pókalien és telepetézi....

    Jó lenne ha már leállnának az ilyen faszságok gyártásával, nem hiszem el, hogy több ember is rábólint az ilyen idiótaságokra.... pedig nem is arról van szó, hogy olcsóbb lesz tőle a film vagy bármi, egyszerűen csak nem kellene ilyen irdatlan nagy hülyeségeket csinálnia a karaktereknek. Én nagyon várok már egy okos horrort, ahol a szereplők helyesen, életszerűen, okosan cselekszenek, ám ennek ellenére is elkerülhetetlen a végzetük, jó lenne már egy ilyen.

    A horrorfilmekben sorra olyan érzésem van, mintha a karakterek öngólokat lőnének és amiatt kapnának ki/halnának meg.

Új hozzászólás Aktív témák