Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Tibiajax #125084 üzenetére

    Én a The 100-t ajánlom neked, ha az nem húz be akkor tényleg semmi. Nekünk egyik kedvenc sorozatunk és környezetemben is aki látta nem bírta letenni és csak azt nézi már hetek óta. Tegyél vele egy próbát, nagyon nagyon jó! (főleg ha a legyek urát pl. szereted, vagy legyek ura szerű alapkoncepciókat, persze sokkal messzebbre fut ki a sorozat ennél konkrét és átvitt értelemben is :) )

    A Breaking Bad kapcsán pedig csak annyi, hogy vicc nélkül, de szerintem 2 rész alapján nem lehet megítélni. Már nem ma láttam, de úgy rémlik ott az 1-2. részben konkrétan épphogy csak összejön a breaking duó, épphogy csak összeállnak, lényegében pont onnan indulna be a film, amikor elkezdik a cartelnek készíteni a metát. Korai 2 rész után letenni, még akkor is ha az nem jött be, mert mondom ott még semmi olyan nem történik ami miatt a sorozatot oly sokan kedvelik, az később jön.

    Egy 4-5 részt én adnék neki és egyébként nálunk pont így volt: elkezdtem nézni, asszonypajti mondta, hogy őt ez annyira nem érdekli az első 1-2 rész alapján. Majd ahogyan én néztem tovább és ő néha ott ragadt már azon kaptuk magunkat, hogy együtt nézzük, kb az 5. résznél mondhatta, hogy na jó nélküle mostmár nehogy tovább nézzem, mert nagyon érdekli innentől. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák