Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    Üdv!
    Gondoltam csatlakozok a topikhoz, és leírom a bánatom amit a mai világ kreált. Mondjuk úgy én imádtam a régi terminátor filmeket, nem voltak csúcs super számítógépek a 2000-es évek előtt. De valahogy tudtak akkoriban még filmet csinálni.

    A Terminátor 1 mai napig klasszikus darab, nagyon jól állt a filmnek a horror film beállítottásg. A T800-as mozgása a film végén a Stop motion végett borzalmasan félelmetesnek tűnt. Hiába régi, még mai szemmel is ki tud hatni az ember lelkére.

    Terminátor 2 meg a valaha volt legjobb filmek közé sorolható, nekem egyik örök kedvencem. De nyilván nem nézheti meg az ember ezerszer, így kénytelen volt az ember az új filmek közül is nézni.

    De valahogy a Terminátor Francise 2010 után olyan borzalmasan rossz útra lépett hogy komolyan vállalhatatlan kategória.
    Ott volt az utolsó terminátor film, amibe John Connor 5 perc alatt elpusztul, amit a Skynet nem tudott megoldani 40 év alatt azt a feminizmus 5 perc alatt elintézte.

    Aztán valahogy a Post modern nyugdíjas Linda Hamilton is visszatért, hogy megmutassa egy legyengült öreg domináns nő szereplő még elbír a robbotokkal. Semmi emlékezeteset nem tudott produkálni, és valahogy a filmek is elkezdtek a feminizmust támogató írányba menni.

    Tény és való engem úgy önmagában nem érdekel a feminizmus, de mikor ez miatt kapunk rosszabbnál rosszabb filmeket akkor már valóban felháborítónak tartom.

    A 2016-ös szellemírtók egyenesen gyalázása volt az eredeti szériának, az új terminátor film szintén inkább gyalázta a szériát mint sem pontott tett bárminek a végére.
    Kíváncsi vagyok ki hogy látja ezt a mai dolgot, engem egy ideje nyomaszott csak nem tudtam hol ennek hangot adni.

    Ott volt a 2010 előtti Sarah Connor Kronikái sorozat, ahol nem tolták fullba a kretént és Summer Glaunak is tök jól áll a terminátor szerep.

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák