Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    Doctor Strange in the Multiverse of Madness

    Mondjuk úgy, hogy érdekes volt. Én szeretem az MCU filmeket és ezt sem fogom utálni, sőt kifejezetten bírtam nagy részben de azért akadtak benne furcsaságok. Ahogy arra számítani lehetett A hal neve Wanda volt a főellenfél, brutális volt, amit a bázison leművelt. Ééés bizony ott az az Illuminati cserkészcsapat, na az ott WTF volt. De komolyan. Persze vigyorogtunk amikor végre felbukkantak...aztán szépen ki is nyírtak mindenkit a fenébe. Wat?! (A kopasznak a jelenete meg no comment, de tényleg) Aztán ott a Darkhold elporladása a végén, az úgy csak jött a semmiből, hogy minden világban elpusztult. Btw, Wong, hogy emlékszik Pókemberre?

    Chavezzal nem volt gondom, Strange szerintem simán fejlődött a korábbi (és más világbéli) énjeihez képest, Wong csak simán Wong :D

    Ami kifejezetten tetszett, az a végén a zene-harc (bármilyen abszurdnak is tűnt elsőre), valamint a halott-lelkek felhasználása. (Na meg Wanda démonjai, bár sok azok csak látványelemek voltak, sok vízet nem zavartak :D)

    A befejezés kb. várható volt (aztán ki tudja, testét nem mutatták), de az utolsó képkockák után kicsit mintha gyorsan lett volna a film befejezve.

    Összességében a kissé horrorisztikusabbra vett (közel sem horror, még csak kicsit sem, ezen az a néhány hulla amit mutattak sem változtat szerintem) dizájn és hangulat bejött, a CGI tetszett (Bár szerintem néhány helyen furcsa volt), a zenék is jók voltak, és maga a film sem volt túl hosszú. Jöhet folytatás pár év múlva.

    Két stáblistás jelenet volt, az első az érdekesebb (Úristen de szép az a nő még mindig), a második inkább poén, azt nem kell megvárni.

    Hja és +1 pacsi Bruce Campbell miatt :D

    [ Szerkesztve ]

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák