Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Bad Pritt #151947 üzenetére

    Egyetértek, de tudod. Próba cseresznye. Manapság mindenki IS milliárdos akar lenni, főleg munka, és belefektetett energia nélkül.
    Ezen felül, a szerzői jogokkal azért érdemes vigyázni, csúnya dolgokat tud művelni, ha nincs rendesen körbejárva.

    PuMbA
    A teasert én is megnéztem, a filmet nem hiszem, hogy megfogom. Mármint moziban. Nem tudom, hogy 2022-ben tudna e techikailag bármi olyat mutatni, amiért érdemes beülni. A sztori meg az eredeti részben sem volt túlbonyolítva. Tudjuk mind, John Smith esete Pocahontassal.

    No de az Avatar még mindig a világ legnépszerűbb mozifilmje, nem egy liga a Strangevel, vagy akármelyik Marvel/Disney filmmel.
    Az MCU filmjei a Disney égisze alatt átlagban hozzák a legjobb nézőszámokat. Ez persze ingadozó, de alajkában véve jó befektetésnek tűnik a Disney részéről.

    Amit hiányolok, az a felnőtt szekció. Ahogyan a képregényekben is, úgy az MCU-ban is lenne helye, de szerintem erre még várni kell pár fázist, mivel elég hosszan megvannak a tervek a megjeleneséket, és az adoptációkat illetően. De van itt más is.

    A Disney szemmel láthatóan biztonsági játékot játszik, mind a woke kultúra, mind pedig a 18 karika tekintetében. (Itt most a vérre, meg az agresszivitásra gondolok) A nézőszámokat figyelembe véve, ez eléggé bejött nekik, innen meg nehéz lesz elmozdulni, ha egyáltalán van erre igény az ottaniak részéről.
    A Disney mindig is a minden korosztályt megfogni, és a családbarát filmek élharcosa volt, szóval nem biztos, hogy ez valaha is meg fog történni, de mind alap, mind pedig igény volna rá. Tudtommal eddig egyetlen R rated filmet sem adtak ki saját brand alatt, és ez nem jósol túl fényes jövőt a felnőtt tipusú Marvel filmeknek. :(

Új hozzászólás Aktív témák