Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    @F34R (#15768): Elképzelhető, hogy ez így van, de én nem azért adtam neki 8,5 pontot, mert nincs értékrendem, hanem mert élveztem a filmet az elejétől a végéig. Vannak benne hibák (tipikus, akciófilmekre jellemző hibák) de ezek mellett nekem tetszett.

    @spammer (#15767): Na még egyszer: Láttad a filmet? Ha nem, akkor hogyan tudsz róla véleményt alkotni? :F Ez az, amit nem értek. Ha majd megnézted, el fogom tudni fogadni a véleményedet, de így, hogy nem is láttad, csak értetlenül állok, és azon gondolkodom, hogy mi nem tetszik benne, ha még nem is láttad? :DDD

    @dokee78 (#15770): Elhiszem, hogy így érzel, és el is fogadom a véleményedet. Bár szerintem az, ami miatt ez a film sokaknak nem tetszik, hogy x év távlatából az előző részek sokkal jobbnak tűnnek, mikor lehet, hogy nem is voltak ennél sokkal jobbak, csak a mámoros nosztalgia elhomályosítja az elmédet. Fogadjunk, hogy ha én holnap megtalálom a Die Hard 1-et kazettán, és megnézem, röhögni fogok, mert olyan bénák az effektek (mai szemmel nézve). Lehet, hogy a történet még mai szemmel is megállná a helyét, de ez sok más filmre is igaz.

Új hozzászólás Aktív témák