Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz Huma #36212 üzenetére

    Az Avatart ezer meg egy ok miatt lehet fikázni, Pocahontas csak egy ezek közül (szerintem az enyhénél jóval több a hasonlóság köztük, de ezen ne vesszünk össze).
    Valaki szerint a mozit öli meg, mivel abba az irányba tereli a stúdiókat, hogy évente kevesebb, de nagyobb költségvetésű filmet készítsenek, mások szerint az élőszínészet látja kárát a sok CGI karakter miatt (érdekes, hogy a Gyűrűk Uránál és a King Kongnál ez nem volt baj), megint mások a 3D elleni kereszteshadjáratukban veszik elő az Avatart, mint nemezist (ebben is van igazság).
    Érdemes előkeresni New York Times meg hasonló cikkeket azokból az időkből, mikor kijött a hangos film és a színes film. Ugyanez volt akkor is, felesleges, drága és megöli az addigi élményt, mert hozzáad egy plusz feature-t, ami most a plusz dimenzió. Úttörők kellenek most a 3D mögé, mert Cameron minden évtizedben csinál egy filmet, Zemeckis meg teljesen lemondott róla sajnos. Ezekkel a Clash of the Titans meg Alice in Wonderland-szintű ratyikkal nem ér semmit a 3D.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák