Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz Pali1119 #47220 üzenetére

    Most más dologról beszélsz.... Nyilván a BD lényege (de a 4K lényege meg még inkább), hogy minden apró részletet láss az ember arcán és minden apró részletet a füleddel is érzékelj. Ezek szerint nincs a tulajdonodban, házimozi (nem bögreszett), ha ilyen böszmeségeket beszélsz... Az 1080p mozi alatt van valami 1567 kbps hangsáv, a BD50 alatt pedig mondjuk 5500 kbps... Nem csak szám szerint van különbség, hanem vizuálisan is.

    Abban igazad van, ha nem érdekelne az apró részletek, akkor mindegy, hogy DivX-ben nézed az aktuális filmet vagy 4K-ban. A történet szempontjából irreleváns, viszont sok mindenből kimaradsz.

    HáGé
    Hangban valóban űber a Man of steel, de a képét nem sorolnám a referencia anyagok közé. A You Tube-os összehasonlítás meg nem hiteles.

    Fandango
    A saját hülyeségedet erősíted meg mindig? Meglátszik, hogy halvány szellentésed sincs a házimozi világáról és ezt nem sértésnek szánom.... A bögreszettet ne vegyük ide.

    "Az emberek 90%-a nem hallja meg a kulonbseget 320kpbs mp3 es egy 1,5mbps flac kozott."

    Ha normális rendszeren hallgatod, igen szépen kitűnik a különbség. Ha fülhallgatóval, amit mondjuk a Samsung telódhoz adtak, ott nem hinném.

    A házimozi topikban (és hi-fi) nem látlak, ezek szerint nem rendelkezel ilyen készülékkel? :U

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák