Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Pitterix #59083 üzenetére

    Már nekem is be van készítve. :K Neo-t bírom a sztori jó minden adott egy jó szórakozáshoz. Remélem nem csalódok.

    Biztos tetszeni fog mert a kutyám családtag, társ, barát és a kutyámért mindent és bármit, ahogy ő is értem. És egy embernek sok esetben több jót tud adni egy állat de leginkább egy kutya mint egy másik ember.

    Bár fejlövésre még nem került sor, de sajnos egyszer amikor békávéztam kutyámmal, a párom vezette fel a buszra és kis távolság volt köztem és köztük. Erre a kutyám ugatott egy vakkantásnyit és valaki előreszólt, hogy kussolj dög... Na erre felálltam és hátraszóltam, hogy "és te miért ugatsz, mi a probléma ő is teljes joggal jeggyel utazik". Erre aztán nem érkezett válasz, ahogy ismerem magam jobb is...

    Nyugodtan viselek mindent, de a családomat de még inkább anyámat, páromat és egy védtelen állatot az amúgy szintén lány kutyámat ne találja be senki, mert akkor egy pillanat alatt elszakítok minden féket. De ezzel valószínűleg nem csak én vagyok így.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák