Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    Norbit (2007)

    Röviden: Ez nem film, ez vonatszerencsétlenség.

    Hosszan: Volt egy ötlet az árvákról, meg a maffiáról, meg egy romantikus vígjátékról, amiből lett némi poén a túlsúlyos feleséggel, a volt szerelemmel, meg valamiféle infantilis moralizálással.

    A fő probléma, hogy minden súlytalan, a sztori, a szereplők, meg úgy minden. Thriller lehetett volna az alapanyagból, nem ebben a formában. Romantikus vígjáték lehetett volna a filmből, de ahhoz nem ártott volna, ha vicces, vagy egyáltalán történik benne valami. Tetejében próbál többnek látszani, mint ami.

    2 /10, tényleg az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, és láttam Troma filmeket is.

    #értékelés

    Date Movie (2006)

    Paródiaként alulmúlja a Scary Movie 3mat, teljesen felejthető darab, de legalább nem próbál többnek látszani, mint ami. Van benne pár poén ami közül néhány annyira abszurd, hogy már működik.

    Időpocsékolás.

    3 / 10

    Dodgeball 2004

    Ben Stiller hatalmasat alakít a szerepében, Vaughn félig súlytalan, az alapsztori totális blődség / kliséhalmaz, de a poénok jellemzően ülnek. Voltak jobb vígjátékaik is, de egyszer ez is szórakoztató.

    Az alapsztori tényleg papírvékony még vígjáték kategóriában is, a szereplők pedig néha eléggé egydimenziósak. Egyszernézős, de annak jó.

    6 / 10

    Anchorman 2004

    Még mindig Ferrell egyik legjobb filme, így 10+ év után sokadik nézésre is üt és működik. Már ameddig az ember képes elvonatkoztatni attól, hogy a szereplők jórészben soviniszta idióták egy 80as évekbeli setupban, akiken nevetünk és nem akikkel.

    8 / 10

    Get Hard 2015

    Papírvékony ezerszer ismert sztori, egészen jól megvalósítva pár rendesen ülő poénnal és jó színészekkel. Témaválasztás miatt van némi mélysége, de alapvetően a vígjátékságra koncentrál. Önreflexióra képes. Néha kicsit leül, más pillanatokban viszont visítvaröhögős.

    6 / 10

    Rocky Horror Picture Show 1975

    Harmadszor láttam és még mindig csomó új dolgot fedeztem fel benne. Egyszerre spineli a low budget horrorokat és musicalként mashupolja. Szűz szemmel nézve kaotikus a narratíva subgenrek között csapongó (szemmel gyakorlatilag vámpír / frankenstein / ufó / illuminati keverék), ugyanakkor montázsként tökéletesen működik.

    Remek zenékkel, remek színészekkel, remek operatőri munkával, remek díszletekkel, feszesen, céltudatosan, okosan. Ja és nem hajlandó öregedni.

    10 / 10

    Deuce Bigalow 1999

    Papírvékony, szögegyszerű plot, viszont jópár helyen vicces így 15+ évvel később is.

    5 / 10

    The bounty hunter 2010

    Párszor vicces, elfogadhatóan prezentálva, kivéve a scriptet ami érezhetően gyenge és lehúzza az egészet, az elfogadható rendező és színészek ellenére is. Egyszernézős.

    5 / 10

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák