Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz k-adi #92218 üzenetére

    Volt neki másik, az aranyosabb volt, csak azzal történt valami, ami ugyan az imdb-n és kb. mindenhol le van írva a film rövid ismertetőjében, de a kóros spoilerfóbiások (mint a britek 83%-a, ami elég nagy szám egy ilyen mentális problémánál) nem bírják. És még csak nem is spoilernek szántam a kivágott kommentet, csak megjegyeztem, hogy remélem, nem ugyanaz lesz megint az alapszitu. Mint van ugye az Elrabolva trilógia, aminek már a címét sem merem leírni, mert elspoilerezi, hogy a filmekben valakiket elrabolnak, ott is ugyanaz az első két rész csak pepitában. És lássuk be, az ilyen, kb. egyetlen mondatban leírható sztorik folytatásai mindig gyengébbek jóval, ráadásul le is lett kellően zárva, a konfliktusban résztvevő két félből az egyik nem kap szerződést a második filmre. Igazából a Die Hard is elég életszerűtlen McLane évtizedes pechsorozatával, de azokat, legalábbis az első hármat megmentik a jó színészek és a jó forgatókönyv, egyszeri kalandnak mind tökéletes, csak az nehezen hihető, hogy ez mind ugyanazzal a zsaruval történik meg.

    Spoilerfóbiásoknak jegyezném meg, hogy de szar lehetett nekik 1976-ban, amikor Lucas fél évvel a Star Wars mozipremierje előtt piacra dobta a forgatókönyv alapján írt regényt. ;]

    Ja, Luke apja Darth Vader. Meg most már az anyja is. Vagy a lánya. Vagy nem tudom, remélem, csak kamu az a kiszivárgott forgatókönyvrészlet, mert ha ez igaz, itthon se fogom megnézni, nem hogy moziban.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák