Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    Sziasztok,
    Okostelefonhoz (Lenovo s750) keresek nagyjából lineáris, enyhén basszuskiemelt fülbedugós fülest rock, prog rock zenéhez elsősorban. Dióhéjban végigrágtam a topikot (sok kereséssel, ugrálva, hisz rengeteg az infó).
    A telefon képességei, zenehallgatási szokásaim és annak mennyisége alapján kb Vsonic GR06, VSD1, illetve Soundmagic E10, E30 fülesekre szűkítettem le a kört. Olyan tesztet ahol ezeket közösen értékelik, nem nagyon találtam, illetve tudom hogy nektek volt fórum találkozótok ami jót tesz az ilyen összehasonlításoknak. Még annyit elmondanék, hogy nem vagyok "hívő", lelkifurdalás nélkül babrálom az EQ-t, nem hallom meg a denevérek párbeszédét a padláson, nem hiszek benne hogy a DA konverter jobban szól ha kártyalapot tesznek a lábai alá (de csak pikk ászt), és kötök kompromisszumokat természetesen. Eddig Sennheiser PX200-am volt, de ehhez kicsit kevés a szufla a telefonban. Ezért gondoltam eleve basszusorientált fülesre, mert 2/3 hangerőnél feljebb elhal mint a győzikeshow.
    Külföldi rendelés nem akadály.

    Szóval ha tudnátok pár szót szólni a fenti 4 termékről, illetve ha van még ami hasonló piacot céloz hasonló minőségben, azt megköszönöm. 15e körülig akkor mennék el, ha szignifikáns a különbség a 8-10e. kategóriához képest. Tudom hogy minden relatív, a telóm viszonylag ismeretlen hazánkban, nincs két egyforma fül, mégis minden segítséget köszönök. Magamtól valószínűleg VSD1-et rendelnék, de mindenképp megvárom válaszotokat!
    :)

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák