Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    Köszönöm mindenkinek a segedelmet.
    Ami a lejátszót illeti, volt külön lejátszóm csak ellopták. Mivel az esetek 90%-ában szobában (otthon) vagy kocsiban hallgatok zenét, nem túl fajsúlyos a fülhallgató használat. Emiatt sem lejátszóra költeni, sem a telefon tudásánál feleslegesen többet tudó fülest venni nem akarok. Elvárásaimat ehhez igazítom, tisztában vagyok vele hogy a teló tud amit tud. Az a célom, hogy ezeken a kereteken belül meghallgassak nálam okosabb és jobb hallású emberektől származó véleményeket. A végén biztos örülni fogok, mert az egészre nem vagyok annyira kihegyezve, hogy fejfájást okozzon.

    Ami érdekelne, hogy ha valaki hallott GR06-ot VSD1-et, esetleg ugyanaz az ember E30-at, egy afféle laza elbeszélő megfogalmazás a hangzásról. Ahogy Kemcso is írta. Árban addig mennék el, ami nem irreális a hangforrás tükrében, ha szerintetek a kb 13-15e Ft-os GR06 például kb ezzel a telefonnal egy értelmes és nem annyira szar párost alkotna, akkor azt simán bevállalom. Ha a VSD1 a GR07 kistesója, és részletgazdagabb hangja van mint a GR06-nak, akkor miért olcsóbb? Vagy benéztem valamit..?

    Nem az ára miatt, hanem a kicsit erősebb basszus miatt hajlanék a VSD1-re, mert a hangforrás elég mélyszegény, illetve teljesítmény nélküli. Az E30-at nem tudom hova tenni, mindenhol jókat olvasni róla. Összességében biztos elégedett leszek, mert tisztában vagyok az elvárásaimmal, és ha ezt az összeget feldobom rá, onnantól egy érdekes játéknak fogom fel :)

    Mivel jön a karácsony, és a párom futó, lehet hogy árukapcsolásként veszek neki egy E30-at futosni, meg egy Vsonicot (valamelyiket a kettő közül) magamnak, oszt jól összevetjük :D
    Remélem nem fórumozik :DDD

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák