Új hozzászólás Aktív témák

  • Neró

    őstag

    Üdvözlet!

    Egy olyan problémám volna, hogy - van nekem egy ZTE Blade 3 telefonom és egy SteelSeries UFC fülhallgatóm (mikrofonos). Ugye a kiosztás nem egyezik meg, így egy TRRS átalakítót használok hozzá, ami megoldja a kompatibilitási gondokat. A probléma az, hogy amikor sétálok vagy ülök a buszon és zötykölődik a telefon, akkor a zene, ami éppen megy elkezd akadni - a lejátszó állítja meg és indítja újra. Van mikor egy másodpercre, de valamikor el se indul újra, amíg én nem nyomok rá. Jöhet erre a válasz, hogy akkor a telefonnal van gond, de azóta egy másik rendszer van rajta - teljesen újra lett telepítve. A lejátszó is más és az eredeti ZTE fülessel ezt nem csinálja. Akkor a fülhallgató lenne a ludas? - nem tudom, de mikor itthon mozgok vele és szinte rángatom (ember így nem tud már sétálni), hogy produkálja a hibát, akkor semmi - szóval az érintkezési és törési hibát is kizárhatjuk, mivel szétgyűrhetem a vezetékeket és rángathatom, dobálhatom - akár még imitálhatom is a mozgást, miközben sétálok, nem fogja produkálni a hibát valamiért.

    Csak is akkor jön elő, mikor sétálok vagy buszozok. Lehet a kinti mozgásnál az út egyenlőtlensége miatt kimozdul valami? De akkor itthon mért nem csinálja mikor ugrálok vele? Az átalakítót is cseréltem már, ez a második, szóval ez sem lehet ludas. A fülest pedig most is használom a gépnél és semmi baja.

    Szóval -
    - telefon rendszer új
    - lejátszó új
    - a füles új
    - az átalakító új
    - a ZTE fülesnél nem jelentkezik a hiba

    ...és a hiba csak a kinti világban jelentkezik. Itthon egyszerűen nem lehet előhozni. Mi lehet? :D - én már beleőrülök.

    u.i: Hogy ha pedig kiveszem az átalakítót, és leragasztom a mikrofont, akkor pedig tökéletesen működik minden és nem akad. Akkor az átalakító lenne, megint? Nem értem egyszerűen.

    [ Szerkesztve ]

    | www.diablohungary.hu

Új hozzászólás Aktív témák