Új hozzászólás Aktív témák

  • herrká

    senior tag

    Legyenek első benyomásrol tapasztalatok is, ne csak az értetlenkedes.
    Mivel kb 10 fokkal nagyobb a latoszoge, mint az Imilab volt, furcsa, hogy sokkal "kisebb" a kamera képen az udvar, illetve a ház is. Furcsán sötétebb a kép is, az Imilabe jóval látványosabb volt. Tegnap napsütésben mintha erős árnyék lenne az egész udvaron. Meg kell szokni, nyilván.
    Sötétben meg egyértelműen az Imilab képe volt a világosabb. Azon pedig alig lehetett látni az infra ledeket. Ezen meg simán messziről láthatóak a világító piros fények.
    Mozgásérzékeles. Ember és autó van beállítva, hogy Bodrira és a macsekra ne jelezzen. Vilagosban az udvaron ha mozdultam egyet, kb 2 - 3 másodperc múlva már jelzett is a telefon! Ami rossz, hogy keresztben van a latoter közepén kb a terasz. Nos, kijovok az ajtón, a teraszon végig megyek, kb 5 méter, kilépek az udvarra, és akkor érzékel csak. Tehát, gondolom a terasz korlát miatt nem "lát".
    Bodriekra egyáltalán nem reagál és a bogarakra sem szerencsére! Pedig az erős piros fény miatt, sötétben mintha az eső esne, olyan a kép. Nyuzsognek a bogarak előtte.
    Riasztás visszanézése ma a reggeli munkába indulásról. Nálunk is jelen van, amit itt olvastam már. A háztető, a kemerakep jobb harmadában, az indexkepen normális, de ha elinditom a lejatszast, egy nagy sárga téglalap jelenik meg a tető helyén. A ma reggeli összes riasztasnal ilyen. A nap a kameratol balra kel, telibe süti a vele szemben lévő háztetőt. Minden fény és világosság beállítás automatan hagyva.
    A mikrofon nagyon érzékeny. A "légvonalban" legalább 6 -7 méterre lévő nyitott bejárati ajtón beszéltem az asszonnyal, aki a nappaliban volt, és még az ő hangját is lehet torzan hallani, persze érteni már nem. De engem simán hallani és érteni.
    Vigyázni kell miket beszélünk az udvaron, mert a kínai operator mindent hall...

    Kifelejtettem, sötétben a mozgásérzékeles. A teraszon ugye semmi, az udvaron a kameratol ellenkező irányba léptem vagy 4-et, mire felkapcsolta a "reflektort" és jött a riasztás a telora. Igazából, visszanézve a videót, ezek a reflektorok olyan 4 -5 méterig vilagosotottak az eloteren, de onnan ugyanolyan sötét volt minden, mintha csak az infra világított volna.
    Összefoglalva: a képminőség nem győz meg, a mozgásérzékeles viszont fényévekkel jobb és gyorsabb az Imilabnal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák