Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz sonny007 #19003 üzenetére

    Hm.
    Hát hogyismondjamcsak....
    Nagy hangerőt ki kell bírnia sok hangfalnak. Kérdés, a Te füled bírja e:)
    Az erősítőd is lehetett ok, hogy tönkre mentek a hangszóróid. Az egyik legalja darabot használod...
    Az egész rendszered vérzik. Vegyél egy jó erősítőt, ami érdemben tud hangokat kiadni magából (nem, nem csak a watt számít, hidd el, hiába "erős", ha mélyhangot nem adja ki magából érdemben, és a dinamika terén is gyengélkedik). Vehetsz pl Yamaha AX 5 vagy 6-os szériából egy sztereót. A QUADot add el (hátha elviszik, dicsérd, hogy nagyon erős de neked mozi kell eztán, legyen hihető).
    Meglepődnél, ha megversenyeztetnéd a 405-öd egy jobb sztereóval szemben... egy Technics vagy egy Sony is elkenné :B Én hallottam már különbséget csak erősítő miatt, eget verő különbség van...olyan, mintha nem ugyanaz a hangdoboz szólna.
    Add el a hangdobozt is. Ne vegyél bele semmit, add el így üresen, váltó, doboz előlap, stb...mindez lehet érték valakinek. Ha megvagy az eladással, akkor menj el hallgatózni. Egy Magnat Vector egy Yamaha-val párosítva...nem kéne aggódnod, hogy valami szétmegy zeneszám váltáskor, csak az üvegeket pakold el:))
    Ez csak egy példa volt...van sok hangcucc. De ne arra az erősítőre építs. Az nem szobába való. Egy farsangon még csak-csak...PA hangosításra elmehet. De szobába egyszerűen rossz.
    Lehet még házimozis vasad is. Aktív szubbal kiegészítve lenne annyi mély hangod, hogy nem éreznél hiányt semmiben.
    Szóval a lehetőségek tárháza végtelen (ha nem akarsz hifi irányban mozogni, akkor HM erősítő 20 ért, hozzá egy pár "kisebb, de jobb hangú hangdoboz pár és egy 30 centis aktív szubb...megfelelhet az igényeidnek).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák