Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz H-Zol #3047 üzenetére

    Nem tudnék el se képzelni magamnak szinergikus gépet. Ha valaki megszokja a gépét akkor ránéz a munkadarabra, a két potin érzésre teker egyet-egyet és jobb esetben utána már nem is kell finomítani. Ha szinergikus lenne akkor azt kéne tanulni, hogy mennyivel vegyem lejjebb vagy feljebb az előtoláshoz beállított gyári görbét, de fogalmam nem lenne, hogy mit hová tekertem.

    Annyi van, hogy nekem nincsenek digit kijelzők meg egérmozi a gépen, hanem a potin a pöcök állását nézem, de legtöbbször fogalmam nincs az mennyi Volton és mennyi m/p dróton áll, csak az irány van meg. Így ha valaki más gépével hegesztenék akkor esetleg úgy tudnám beállítani, ha csinálnék egy fotót a gépemről, azon képzeletben beállítanám hová tekerném a saját potijaim, megsaccolnám a saját skálámon a vágyott értékeket és azt betáplálnám a modern masinába.
    Meg én ha ránézek a munkadarabra, akkor mindig először a feszkót érzem meg, hogy mennyi kellhet, aztán ahhoz tekerem a huzalelőtolást amennyit ahhoz a feszhez elbír.
    Szinergikuson meg pont a huzalelőtolást lehet tekerni? és ahhoz ő ad egy feszkót, amit tudsz + - irányba finomítani magadnak?
    Az meg már túl fárasztó lenne, amelyiknek azt kell mondani, hogy 1es lemezt szeretnék corgonnal hegeszteni. De ha egy használt 6os csavarra szeretnék rápöttyinteni egy 0,8as lemezdarabot, hogy ne forogjon el haver cbr929rr hátsó ülésének felszerelésekor, azt hol keressem a menüben? A honda cbrnél, a 6os anyánál, vagy a lemezdarabocskák közt? Van pöttyözés meg folyó hegesztés is a beállítások közt? :-))

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák