Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Amazing789 #1660 üzenetére

    Ne a CPU-Z -bol indulj ki. Irtam mar, hogy a PBO vissza veszi a feszultseget is, ahogy megszunik a terheles. Amik felvannak toltve, azok all core OC -s eredmenyek, azert latod az aktualis Voltot kijelezve.

    Pedig a single core eredmeny kulonbseg CB alatt a boduletesen sok. :U Nem tudom, neked CB20 -ban hogy jon ki a 570 pont, szvsz az max extrem hutessel mehet. Mert nekem a 10900K -vel is csak 552 jott ossze, de 5.3GHz -n, 5GHz -s Uncore -al. Es ha felmegyek eredmenyeket nezni, akkor ugyan ezt latom mindenkinel 5.3GHz -n.
    (nem, az uncore nem 3200 -on ment, hiaba latod azt... Idle visszavette a sebesseget)
    Tehat az a 570 biztos nem annyi... Es az AMD fele 654 -et ugy nezzed, hogy az 24/7 -es setup, nem instabil OC.
    Az R20 -at sem tolja csillagokba, 4825MHz all core terhelesen 1.288V -ot ad neki. Ez egyebkent hetkoznapi hasznalat, nem bench...

    Pont ezekbol a tesztekbol az derul ki, hogy a game FPS mar AMD oldal, mert single core is mindenhol erosebb az AMD, nem is kevessel. Nem ertem, mibol vontad le ezt az ujabb kovetkeztetest. :DDD

    Arfekves? A 10980XE -t 2 -vel kevesebb maggal begyalazza, es joval olcsobb annal. Az SPi pedig single core bench. Nezzunk egyet akkor HyperPi -vel. ;)

    SPi -ben single core 'csak' 29s -et vert az eredmneyedre. En utana ezzel a beallitassal gameltem, meg encodoltam. Neked egyik sem menne, mert borzalmasan magas a core fesz, huteni sem tudnad, es nem is stabil. Arrol nem is beszelve, hogy szerintem a 16 magos 100W -al kevesebbet eszik, mint a 8 magosod.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák