Új hozzászólás Aktív témák

  • hdanesz

    senior tag

    Sziasztok,

    Adott egy 2015-ös évjáratú, magyarországi autó...amely immár harmadik szett rendszámtábláját fogyasztja. Tudom, elhagyják....vagy nem akar az előző tulaj rendszámával közlekedni. Stb.

    7 év alatt viszont 3 rendszám nekem azért kicsit fura. 2018. júniusában eladták...akkor volt egy eredetvizsga még az első rendszámmal. Másfél hónappal később újabb eredetvizsga (gondolom ismét eladták)...szintén az első rendszámmal. 2019. augusztásában megint eredetvizsga (rendszám nr. 2-vel)...és egy olyan megjegyzéssel: regisztrációs matrica tett megállapítás: nem fellelhető. (Ez látszik a képeken is....talán szélvédőcsere volt?)

    Ami fura, hogy már a 2019. februári műszaki vizsgálat képein sem látni a matricát a szélvédőn. Ennyi ideig hagyják így közlekedni? Mármint az augusztusi eredetvizsgán sem volt még....hogy lehet így átiratni? Vagy ez nem olyan nagy gond? Tudomásom szerint ez is hatósági jelzésnek számít.

    És akkor van még egy 2021-es műszaki vizsgánk....immár a harmadik rendszámmal, ami jelenleg is az autón található.

    Közben láttam, hogy valamikor motort is cseréltek a kocsiban (gyári garanciában)...de nem hinném, hogy ennek köze lenne a rendszámok gyakori cseréjéhez.

    A kereskedő nem tud választ adni miért történhettek ezek, az előző tulajt kellene megkérdezni.

    Láma kérdés, de lehet ebből bármi baj később? Mármint ha esetleg megvenném az autót.

Új hozzászólás Aktív témák